Jasno, kreativno i ekonomično rješenje za rad u vašoj turističkoj agenciji

Kome je namjenjen sistem?

Poslovno rezervacioni sistem ibookhotel namjenjen je on-line poslovanju:

  • - turističke agencije
  • - turoperatora
  • - destination management kompanije (DMC)

Glavni moduli za smještaj, izlete, transfere, rent-a-car, rezervacije, operacije, B2B poslovanje, daju vam priliku da pratite svoj dnevni tok rada. Ovi moduli imaju za cilj da vam smanje operativna opterećenja i povećaju efikasnost u radu.

Mogućnosti sistema

Preko rezervacionog sistema je moguće unijeti kompletnu turističku ponudu:

  • - smještaja
  • - transfera
  • - transfera
  • - rent-a-car vozila

Obzirom na standardizovanu strukturu baze podataka, moguće je lako obaviti uvoz podataka iz sistema proizvedenog od treće strane.

Kompletnu ponudu je moguće distribuirati putem:

  • - web portala
  • - partnerskih portala
  • - ekstraneta za poslovanje sa partnerima - agentima (B2B)

Moguć je pristup od strane dobavljača putem ekstraneta (B2S), tako da dobavljači mogu prijaviti i ažurirati svoju ponudu direktno na vašoj platformi.

Uključuje moduli za smještaj, izlete, transfere, rent-a-car, rezervacije, operacije, B2B poslovanje

Cilj razvoja

Cilj razvoja poslovno rezervacionog sistema jeste da omogući on-line rezervaciju turističkih proizvoda u realnom vremenu na jednostavan i prepoznatljiv način koji je već prisutan kod velikih on-line turističkih agencija (OTA) kao što su Booking.com, AirBnB i drugih.

Zahvaljujući različitim segmentima tržišta gdje se koristi (Crna Gora, Hrvatska, Srbija), ibookhotel je potpuno prilagođen vašim potrebama i nudi sva rješenja za pripremu predstojeće turističke sezone.

Povezivanje - integracija

Povezivanje web stranica portala sa sistemom obavlja se putem Rest API web servis aplikacije. Rest API je pažljivo osmišljena i u potpunosti standardizovana aplikacija koja opslužuje web stranice sa konzistentnim podacima za sve proizvode (smještaj izleti, transeri, rent-a-car).

Rest API je kompletno dokumentovan sa gotovim primjerima koda za integraciju, tako da programeri mogu lako da integrišu sistem na vaše web stranice.

Ukoliko želite početi sa korišćenjem sistema i on-line prodajom odmah, u mogućnosti smo vam ponuditi neko od naših gotovih rješenja za web portal, koji već ima integrisane module za on-line booking. Ukoliko je potrebno, možemo prilagoditi portal izgledom i sadržajima po vašoj želji i vašim potrebama.

Jasno, kreativno i ekonomično rješenje za rad u vašoj turističkoj agenciji

Šta odvaja ibookhotel od drugih rezervacionih sistema?

ibookhotel je jasno, kreativno i ekonomično rješenje za rad u vašoj turističkoj agenciji, tako da možete lako upravljati svojim poslovanjem. Znamo potrebnu infrastrukturu kako bi mogli pokrenuti vašu on-line prodaju sa minimalnim utrošenim vremenom.

Ukoliko je potrbno obaviti podešavanje ili nadogradnju sistema, naš tim stručnih programera stoji vam na raspolaganju za sve što je potrebno.

ibookhote je pažljivo osmišljen, izrađen i testiran sistem, tako da nemate troškova izrade novog rezervacionog sistema, kao ni zakupa skupih servera.

Koja je cijena rezervacionog sistema?

Rezervacioni sistem ibookhotel koristi se po modelu mjesečne pretplate (kao usluga - SasS - Software as a Service). Sve što je potrebno da bi počeli koristiti sistem je da popunite formular za probnu verziju na našem web sajtu http://ibookhotel.me/me/probna-verzija. Mi ćemo nakon toga pretvoriti vaš probni nalog u realni nalog i možete početi koristiti sistem i unijeti vašu kompletnu ponudu direktno u sistem.

Visina pretplate zavisi od broja proizvoda koje koristite u sistemu. Npr. ukoliko koristite 50 smještajnih objekata, cijena sistema na mjesečnom nivou iznosi 45,00 eur / mjesec. Detaljan cjenovnik možemo vam poslati na mejl. Zatražite ponudu tako što ćete poslati mejl sa zahtjevom na info@ibookhotel.me. Zahtjev treba da sadrži listu proizvoda (smještaj, izleti, transferi, rent-a-car) koje želite da koristite i broj proizvoda(1-5, 5-20, 20-50, 50+) koje želite koristiti na vašim web stranicama.

Koliko je siguran rezervacioni sistem ibookhotel?

ibookhotel rezervacioni sistem koristi sigurne SSL protokole sa 256 bitnom enkripcijom, tako da su vaši podaci u potpunosti zaštićeni sigurnosnim sertifikatom i protokolima.


Počinte probnu verziju