Jasno, kreativno i ekonomično rješenje za rad u vašoj turističkoj agenciji

Zašto ibookhotel?

Nudimo jasno, kreativno i ekonomično rješenje za rad u vašoj turističkoj agenciji, tako da možete lako upravljati svojim poslovanjem. Znamo potrebnu infrastrukturu kako bi mogli pokrenuti vašu on-line prodaju sa minimalnim utrošenim vremenom.

Sistem za sve

Glavni moduli za smještaj, izlete, transfere, rent-a-car, rezervacije, operacije, B2B poslovanje, daju vam priliku da pratite svoj dnevni tok rada. Ovi moduli imaju za cilj da vam smanje operativna opterećenja i povećaju efikasnost u radu.

Uključuje moduli za smještaj, izlete, transfere, rent-a-car, rezervacije, operacije, B2B poslovanje
Koristi se na različitima tržištima (Crna Gora, Hrvatska, Srbija)

Multinacionalan

Zahvaljujući različitim segmentima tržišta gdje se koristi (Crna Gora, Hrvatska, Srbija), ibookhotel je potpuno prilagođen vašim potrebama i nudi sva rješenja za pripremu predstojeće turističke sezone.

Tehnologija koju poznajemo

Korisnici mogu lako pristupiti ibookhotel platformi na bilo kojoj lokaciji koja ima pristup internetu, kada su van kancelarije, kao i njihovoj kancelariji. Platforma je u potpunosti prilagođena za korisnike mobilnih i tablet uređaja.

Platforma je u potpunosti prilagođena za korisnike mobilnih i tablet uređaja
Rezultati prodaje i statistike po korisniku

Najbolje postaje još bolje

Kroz izvještaje o rezultatima prodaje i statistike po korisniku, ibookhotel ima za cilj da podstakne efikasnost i profitabilnost svake agencije na pozitivan način.

Počinte probnu verziju